День вишиванки у Державній службі України з питань праці 2023

Українці – нація народжених у вишиванках!  Тож ми обов’язково здолаємо всі випробування та переможемо! Саме з таким настроєм працівники Держпраці в різних куточках України, від Херсонщини до Чернігівщини та від Закарпаття до Луганщини, долучилися до всеукраїнського флешмобу у Всесвітній день вишиванки.

Історія вишиванки має глибоке коріння, її елементами прикрашався ще одяг скіфів, які проживали на території сучасної України до нашої ери. Нині в кожному регіоні свій символізм орнаменту та традиції. Проте, одягнувши вишиванку в будь-якій точці світу, ми показуємо єдність українського народу, свою національну ідентичність та тисячолітню історію.

День вишиванки нагадує нам про силу та красу української культури, про те, що вишита сорочка стала не тільки символом нашої самобутності, а й втіленням національної ідентичності. Протягом віків вона була не лише розкішшю вбрання, але й засобом самовизначення, знаком єднання та патріотизму.

У цей день ми також хочемо подякувати захисникам і захисницям, котрі виборюють нашу незалежність та свободу, відстоюють духовні цінності та культуру. Ваша мужність, самопожертва та героїзм варті безмежного визнання й поваги. Наші молитви та підтримка завжди з вами!

Нехай День вишиванки наповнить наші серця гордістю за нашу країну та усвідомленням її величі. Разом ми переможемо!

Related Post

Що являють собою пристрої безпеки

Витяжні системи для вихлопних газів машин, пристосування для утримання людей на сидіннях, пристрої аварійної зупинки, конструкції для захисту від предметів,

Нагороди призерам конкурсу дитячого малюнка

12-річний Михйло Мельниченко, учень Токмацької загальноосвітньої школи № 5, став призером Х Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей-2021».

У Запоріжжі інспекторами Держпраці продовжується інформаційно-роз’яснювальна робота з питань легалізації праці

  У зв’язку зі збільшенням кількості  будівельників та початком цілодобових будівельних робіт на мостовому переході,що має з’єднати Хортицький район м.