Головним управлінням Держпраці у Запорізькій області було завершено спеціальне розслідування гострого профзахворювання зі смертельним наслідком, що стався 15 травня у Міській лікарні №6

15 травня медичний працівник КНП «Міська лікарня №6» Запорізької міськради виконуючи професійні обов’язки у результаті контакту з хворими на COVID – 19 був інфікований коронавірусною хворобою зі смертельним наслідком.

Наказом Головного управління Держпраці у Запорізькій області була створена спеціальна комісія по розслідуванню гострого профзахворюваннязі смертельним наслідком до складу якої включено фахівців згідно до вимог постанови КМУ №337 від 17.04.2019.

Опрацювавши медичні висновки ЛКК, інфекціоніста,профпатолога а також з’ясувавши всі обставини, спеціальна комісія ухвалила рішення про зв’язок випадку гострого професійного захворювання з виробництвом.

Також було надано роз’яснення членам сім’ї потерпілої щодо їх прав у зв’язку з настанням нещасного випадку зі смертельним наслідком, а також розглянуто питання щодо шляхів розв’язання соціальних проблем згідно чинного законодавства України.

Related Post

У Вільнянську за участю фахівців Держпраці було проведено День кар’єри

    У Всесвітній день соціальної справедливості у приміщенні Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості 20 лютого 2020 року було

Інформаційний захід на громадському транспорті

Компанії-перевізники, що обслуговують кілька маршрутів громадського транспорту в Запоріжжі, розмістили в своїх транспортних засобах інформаційні матеріали про небезпеку торгівлі людьми.

Заробітна плата не може бути нижчою за мінімальну

Закон України «Про державний бюджет України на 2024 рік» визначив, що з початку нинішнього року мінімальна заробітна плата становить 7100